Cautare

1419 de rezultate pentru "aci alba iulia" (3.48 secunde)
Interventia, dupa trei ore de la primul apel, in cazul crimei de la Alba-Iulia, pune sub semnul intrebarii eficienta procedurilor dupa care actioneaza politistii.
• Mircea Badea, Dan Diaconescu, Horia Ivanovici, Gabriela Vranceanu Firea, Iulia Vantur si Gazeta Sporturilor - distinsi cu premiul "Stiri din piatra seaca", pentru "jurnalism de fictiune" "Mircea Badea si-a inscenat explozia laptopului in direct, Dan Diaconescu a scapat ca prin urechile tomberonului, Horia Ivanovici a reusit sa realizeze un interviu in exclusivitate cu el insusi, Gabriela Vranceanu Firea si Iulia Vantur s-au angajat trup si suflet in publicitatea foarte putin mascata, iar Gazetei Sporturilor ii pasa prea mult de promovarea neconventionala.
Styling-ul manechinelor a fost realizat de Iulia Albu, aceasta reinterpretand tinutele purtate de cele 6 fashion icon-uri prezentate, styling realizat cu ajutorul brandurilor de lux regasite pe The Grand Avenue si nu numai.
Participam la toate targurile din Bucuresti, organizate la Agronomie, Romexpo, Muzeul Taranului Roman, Piata Obor, Piata Revolutiei, Vitan", ne-a spus Iulia Corau din Maramures, care este o iubitoare a artei populare romanesti.
O perspectiva surprinzatoare Fragment din cartea CREDINTE MAGICE GETO DACICE, autor Iulia Branza Mihaileanu Pentru mult timp, descantecul a fost considerat de catre stiinta materialista doar o superstitie babeasca. ... Iulia Branza Mihaileanu / Extras din cartea CREDINTE MAGICE GETO DACICE.
Viktor Ianukovici, traditional mai apropiat de Moscova si favorit in sondaje, si premierul Iulia Timosenko, eroina "Revolutiei Portocalii", care a reprezentat aspiratiile prooccidentale ale unei parti a tarii in 2004.
Viktor Ianukovici, invingator la alegerile prezidentiale din Ucraina, i-a cerut ieri rivalei sale, prim-ministrul Iulia Timosenko, sa demisioneze, pentru a evita o noua criza politica, relateaza www.mediafax.ro.
Laurentiu Ciurel, Viorel Bebe Ionica, Iulia Vana, Scarlat Iriza si Constantin Mihutescu. ... Iulia Vana (fosta sefa a TSD Gorj), Scarlat Iriza, ex-deputat, si Constantin Mihutescu, primarul din Baia de Fier, au facut parte din echipa de delegati la Congresul PSD de la Bucuresti.
Acordul a fost semnat de presedintii celor doua companii, Aleksei Miller si Oleg Dubina, în prezenta premierilor Vladimir Putin si Iulia Timosenko. ... Iulia Timosenko a sosit ieri dupa-amiaza la Moscova si s-a dus la sediul guvernului rus.
Iulia Curea: ... La fel ca Ada Nechita, si Iulia Curea a facut o partida reusita. Intrata in teren in repriza secunda, Curea a marcat sapte goluri.
Raluca Kelemen, Stefania Bostina, Andreea Taivan, Livia Ciuca, Iulia Andrei (capitanul echipei ), Iulia Matei, Oana Maria Buca, Andreea Codreanu, Norica Pirvulescu, Cristina Mitrache, Maria Gherman, Bianca Curment, Elena Sirbu, Roxana Stanciu, Ana Iacob si Bianca Falcoe.
Paula Ungureanu, Mihaela Smedescu, Iulia Managarova, Ramona Farcau, Oana Manea, Adina Meirosu, Cristina Neagu, Patricia Vizitiu, Aurelia Bradeanu, Alexandrina Barbosa, Daniela Babeanu, Adriana Nechita si Iulia Puscasu.
VALENTINE‘S DAY 2014 - Legenda spune ca, inainte sa fie executat, Valentin s-a indragostit de Iulia, fata celui care il pazea, Asterius. Iulia era oarba iar Sfantul Valentin i-a redat vederea.
In revista Idealuri a Colegiului National "Iulia Hasdeu", o tanara de 17 ani, Alina Avadanei, eleva in clasa a XI-a, scrie un articol interesant intitulat "Sfaturi pentru mai tarziu".
Alina Avadanei este o tanara de 17 ani, eleva in clasa a XI-a, la Colegiul National "Iulia Hasdeu". ... Alina scrie si la revista "Idealuri" editata de Colegiul National "Iulia Hasdeu".
Alina Avadanei este o tanara de 17 ani, eleva a Colegiului National "Iulia Hasdeu". In revista "Idealuri" a liceului, Alina publica un text de-al sau, ce abordeaza o tema actuala:
Iulia Dragan, Marketing & PR la Aseyda Gift, a participat recent la targul de Martisor de la Sala Dalles. ... crema termo, ulei de paprika, spray de corp (la 21 RON), dar si esarfe unicat, la 5 RON bucata", a precizat Iulia Dragan de la Aseyda Gift.
Dintre acestia, 6 sunt nevazatori, ei fiind ajutati la plantare de personalitati publice precum maestrul George Mihaita, tenorul Vlad Mirita, sportivul Ionut "Pitbull" Atodiresei, instructorul international de Kangoo Jumps Diana Stirbu, criticul de moda Iulia Albu, omul de televiziune Diana Munteanu Niculescu si Alex Iordanescu, membru al trupei D-lema.
foite mentolate care sunt in locul gumei de mestecat - Strips (24 de foite pe un ambalaj), pasta de dinti fara parabeni si fara SLS, apa de gura cu propolis si ceai verde (fara alcool), spray de gura cu propolis si fara zahar - la 15 RON, dar si alte produse precum gel antibacterian pentru maini, cu aroma de portocala", ne-a spus Iulia Nutu de la Viatanaturala.
In revista Idealuri a Colegiului National "Iulia Hasdeu", o tanara de 17 ani, Alina Avadanei, eleva in clasa a XI-a, scrie un articol interesant intitulat "Nu te lasa doborat de cuvinte".
google-analytics.com